Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over ons

Welkom op de website van Midgetgolfbaan en Pannenkoekenhuis 'Hole19'. Al sinds 1979 zijn we te vinden in het Steinerbos, middenin het prachtige Zuid-Limburg.

Het kleine verkooppunt waar destijds ijs, snoep en drankjes werden verkocht is inmiddels uitgegroeid tot een restaurant/pannenkoekenhuis met plaats voor maar liefst 35 gasten.

Hole 19

In dit restaurant kunt u genieten van een hapje en een drankje en ook voor de kinderen hebben we natuurlijk heerlijke pannenkoeken. Direct aan het restaurant grenst een groot overdekt terras, zodat u altijd droog zit.

U kunt bij ons terecht voor geheel verzorgde midgetgolf-party's. Ook is het een unieke plek voor uw evenement, bijvoorbeeld bij een BBQ of voor een buurt- of familiefeest.

U kunt bij ons gratis parkeren.

 
 

Kom genieten in Zuid Limburg

Wij zijn geopend van maandag  t/m zondag.
De Midgetgolf van 10:00 tot 21:00
De keuken van 12:00 tot 20:00

Visschers Midgetgolf
Copyright © 2022 Visschers Midgetgolf
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren